Podmetači

20.57 

Drveni podmetači ukrašeni raznim motivima salvetnom tehnikom na drvenom stalku, lakiran lakom na bazi vode. U kompletu je 6 podmetača.

Veličina pločice 10×10 cm, dimenzija stalka 12×7 cm.

Fotografije su informativne, moguće koristiti razne motive salveta, prema želji kupca. U komentaru stavite želite li neki poseban motiv pa ćemo se dogovoriti putem e-maila ili telefonom.

 

SKU: PC-04 Kategorija:

Dodatne informacije

Veličina pločice

10×10

Dostava i plaćanja

DOSTAVA
Cijena dostave nije u cijeni proizvoda. Cijena dostave prema odabiru. Poštarinu za narudžbe iznad 200,00 kn snosi Prodavatelj. Isporuka na kućnu adresu će uslijediti najkasnije u roku od 2-5 radnih dana od potvrde narudžbe. Dostava na kućnu adresu se obavlja sukladno uvjetima korištenja usluga dostavne službe.

NAČIN I VRSTA PLAĆANJA
Vrsta plaćanje je bankovna transakcija. Po izvršenju narudžbe, Kupac će putem elektroničke pošte biti obaviješten o primitku narudžbe. Nakon što Prodavatelj zaprimi narudžbu i potvrdu plaćanja, počinjemo proces obrade narudžbe i pripreme isporuke. Nakon što narudžba bude obrađena, Prodavatelj dostavlja Kupcu na njegovu e-mail adresu potvrdu narudžbe.

Ukoliko Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti određene artikle, elektroničkom poštom će obavijestiti kupca u roku od najviše 3 radna dana. Kupac će u tome slučaju biti vraćen uplaćen iznos za nedostupne proizvode, ukoliko je izvršio uplatu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Podmetači”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Podmetači”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)