Stalak za medalje

89.99 (678.00 kn)

Stalak za medalje napravljen od drveta, tri aluminijske ili niklovane cijevi (po izboru) za vješanje medalja, prostor na dnu za postavljanje pehara. Stalak može biti u tamno smeđoj, prirodnoj svijetloj boji drveta – samo lakiran (napomenite kod narudžbe).

Na stalak možemo postaviti personaliziranu fotografiju i natpis – sve se dogovorimo putem e-maila ili telefonski.

Dimenzija stalka: širina 55 cm, visina 75 cm – može se posebno naručiti dimenzija koja vama odgovara.

Šaljem ga sastavljenog, spremnog za montažu sa nosačima za zid.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: S-01 Kategorija:

Dostava i plaćanja

DOSTAVA
Cijena dostave nije u cijeni proizvoda. Cijena dostave prema odabiru. Poštarinu za narudžbe iznad 200,00 kn snosi Prodavatelj. Isporuka na kućnu adresu će uslijediti najkasnije u roku od 2-5 radnih dana od potvrde narudžbe. Dostava na kućnu adresu se obavlja sukladno uvjetima korištenja usluga dostavne službe.

NAČIN I VRSTA PLAĆANJA
Vrsta plaćanje je bankovna transakcija. Po izvršenju narudžbe, Kupac će putem elektroničke pošte biti obaviješten o primitku narudžbe. Nakon što Prodavatelj zaprimi narudžbu i potvrdu plaćanja, počinjemo proces obrade narudžbe i pripreme isporuke. Nakon što narudžba bude obrađena, Prodavatelj dostavlja Kupcu na njegovu e-mail adresu potvrdu narudžbe.

Ukoliko Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti određene artikle, elektroničkom poštom će obavijestiti kupca u roku od najviše 3 radna dana. Kupac će u tome slučaju biti vraćen uplaćen iznos za nedostupne proizvode, ukoliko je izvršio uplatu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Stalak za medalje”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Stalak za medalje”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)