Stalak za medalje

89.99 

Stalak za medalje napravljen od drveta, tri aluminijske ili niklovane cijevi (po izboru) za vješanje medalja, prostor na dnu za postavljanje pehara. Stalak može biti u tamno smeđoj, prirodnoj svijetloj boji drveta – samo lakiran (napomenite kod narudžbe).

Na stalak možemo postaviti personaliziranu fotografiju i natpis – sve se dogovorimo putem e-maila ili telefonski.

Dimenzija stalka: širina 55 cm, visina 75 cm – može se posebno naručiti dimenzija koja vama odgovara.

Šaljem ga sastavljenog, spremnog za montažu sa nosačima za zid.

SKU: S-01 Kategorija:

Dostava i plaćanja

DOSTAVA
Cijena dostave nije u cijeni proizvoda. Cijena dostave prema odabiru. Poštarinu za narudžbe iznad 200,00 kn snosi Prodavatelj. Isporuka na kućnu adresu će uslijediti najkasnije u roku od 2-5 radnih dana od potvrde narudžbe. Dostava na kućnu adresu se obavlja sukladno uvjetima korištenja usluga dostavne službe.

NAČIN I VRSTA PLAĆANJA
Vrsta plaćanje je bankovna transakcija. Po izvršenju narudžbe, Kupac će putem elektroničke pošte biti obaviješten o primitku narudžbe. Nakon što Prodavatelj zaprimi narudžbu i potvrdu plaćanja, počinjemo proces obrade narudžbe i pripreme isporuke. Nakon što narudžba bude obrađena, Prodavatelj dostavlja Kupcu na njegovu e-mail adresu potvrdu narudžbe.

Ukoliko Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti određene artikle, elektroničkom poštom će obavijestiti kupca u roku od najviše 3 radna dana. Kupac će u tome slučaju biti vraćen uplaćen iznos za nedostupne proizvode, ukoliko je izvršio uplatu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Stalak za medalje”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Stalak za medalje”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)