Magnetići s porukom

2.52 

SKU: 01-mmm Kategorija:

Drveni magneti s raznim porukama, napravljeni transfer tehnikom, bojani akrilnim bojama i lakirani.

Magneti su raznih dimenzija, od 4×4 cm do 10×11 cm. Idealni su za dodatak poklonu, jako su lagani, na sva 4 ugla mali je magnetić tako da se lako postavlja na bilo koju površinu.

Obavezno odaberi broj sa fotografije kod narudžbe!

Dostava i plaćanja

DOSTAVA
Cijena dostave nije u cijeni proizvoda. Cijena dostave prema odabiru. Poštarinu za narudžbe iznad 200,00 kn snosi Prodavatelj. Isporuka na kućnu adresu će uslijediti najkasnije u roku od 2-5 radnih dana od potvrde narudžbe. Dostava na kućnu adresu se obavlja sukladno uvjetima korištenja usluga dostavne službe.

NAČIN I VRSTA PLAĆANJA
Vrsta plaćanje je bankovna transakcija. Po izvršenju narudžbe, Kupac će putem elektroničke pošte biti obaviješten o primitku narudžbe. Nakon što Prodavatelj zaprimi narudžbu i potvrdu plaćanja, počinjemo proces obrade narudžbe i pripreme isporuke. Nakon što narudžba bude obrađena, Prodavatelj dostavlja Kupcu na njegovu e-mail adresu potvrdu narudžbe.

Ukoliko Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti određene artikle, elektroničkom poštom će obavijestiti kupca u roku od najviše 3 radna dana. Kupac će u tome slučaju biti vraćen uplaćen iznos za nedostupne proizvode, ukoliko je izvršio uplatu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Magnetići s porukom”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Magnetići s porukom”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)